Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Жовтень » 20 » Долі людські
22:46
Долі людські

З любов’ю до книги та вірою в добро

У кожній організації є свої ветерани. Історія бібліотек нерозривно пов’язана з долею тих, хто в них працював і працює.
Тридцять сім років в бібліотечній системі працює Ніна Анатоліївна Грязнова. Вона очолює бібліотеку в гарному, мальовничому селі Петрівка Друга. Фахівець від Бога, так говорять в бібліотечній системі колеги про Ніну Анатоліївну. Сповна віддається улюбленій справі, досконало знає і пишається нею.
Бути жінкою – це щастя дане Господом. А як бути щасливою, вродливою, коханою, розумною, а головне, мудрою й поміркованою – це справа рук самої жінки, яка є на цьому світі й завжди буде доки світить сонце і живе планета на ім’я Земля. Ці слова повною мірою відносяться до чарівної, вродливої і духовної жінки – Ніни Анатоліївни. Скільки і пам’ятає себе, завжди любила літературу, цікавилась історією свого села, багато читала. Книга завжди була і другом і порадником.


Ця жінка проста, відверта, щира, вона добре сходиться з людьми, в тісній співпраці займається зі школярами, молоддю, людьми похилого віку. Добре знає інтереси і смаки читачів, прагне завжди догодити їм, задовільнити їхні прагнення. Тягнуться до Ніни Анатоліївни односельці, щиро поважають, звертаються за порадою. Вона не тільки обслуговує користувачів бібліотеки, а й проводить змістовні на високому рівні різноманітні заходи, завжди перебуває у пошуку нових форм роботи. Завжди приймає участь у районних, обласних конкурсах. Напрямком роботи Петрівської Другої бібліотеки-філії є робота з молоддю. Працює клуб по зацікавленості «Веселі Чомучки», діє етнографічна кімната. Ніна Анатоліївна неодноразово нагороджувалася грамотами. У цьому році вона отримала Подяку управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок в розвиток бібліотечної справи, плідну громадсько-просвітницьку діяльність та з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек.
Люди кажуть, що щастя, це коли вранці хочеться на роботу, а ввечері додому, тож нехай щодня це гасло буде провідним для нашої Ніни Анатоліївни.
К. Бражнік, методист І категорії РЦБС

Категория: Житейские истории | Просмотров: 904 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz