Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Листопад » 9 » До відома громадян
11:16
До відома громадян

Кримінально-виконавча інспекція у системі Державної пенітенціарної служби України

Для виконання кримінальних та адміністративних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, в Україні створена та діє у кожному районі міста, області та країни служба під назвою „кримінально-виконавча інспекція”. Даний орган виконавчої влади підпорядкований Державній пенітенціарній службі України,який відповідно до законодавства здійснює діяльність з виконання покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю,громадських робіт,виправних робіт . Крім цього, кримінально-виконавча інспекція здійснює контроль за поведінкою осіб,звільнених від відбування покарання з випробуванням, а також звільнених від відбування покарань вагітних жінок і жінок,які мають дітей віком до трьох років.

 Одним із головних завдань для персоналу інспекції, при виконанні покарань, є не тільки забезпечення виконання вироку, а й організація процесу виправлення засуджених, створення умов для переоцінки ними життєвих орієнтирів, мотивації подальшої законно - слухняної поведінки, що досягається шляхом неухильного, точного виконання призначеного покарання. 

Доцільність застосування інституту альтернативних покарань полягає в тому, що особа не ізолюється від суспільства,не втрачає суспільно-корисні зв’язки, а має шанс стати на шлях виправлення без застосування реальної міри покарання.

Наша інспекція співпрацює з органами внутрішніх справ, кримінальною міліцією у справах неповнолітніх, центром соціальних служб у справах дітей та молоді, службою у справах дітей Олександрівського району, центром зайнятості населення, спільно з якими здійснюється індивідуально - профілактична робота їз засудженими, проводяться рейди –перевірки за місцем їх мешкання. Задля запобігання злочинності серед учнівської молоді, їх правового виховання , проводяться інформаційні зустрічі з учнями шкіл та інших навчальних закладів.

Профілактика скоєння злочинів та правопорушень серед неповнолітніх є актуальним питанням сьогодення. Діти ,що перебувають на обліку в інспекції , в більшості своїй з неповних та неблагополучних сімей,де батьки не приділяють їм достатньої уваги та не займаються достатнім вихованням,не мають на них позитивного впливу. Працівниками інспекції до кожної дитини застосовується індивідуальний підхід. Ми вивчаємо кожну сім’ю, в якій живе така дитина ,постійно спілкуємось з батьками,пропонуємо шляхи вирішення життєвих проблем.

Потрібно постійно підвищувати рівень обізнаності дітей, що дасть можливість їм в майбутньому вибрати правильний шлях та не схибити.

Не будьмо байдужими до чужих проблем,  адже це наше суспільство,в якому ми живемо та де зростають 

Начальник Олександрівського РВ КВІ

 УДПтСУ в Донецькій області

капітан вн. служби 

Пономаренко І.М.

Категория: Правопорядок | Просмотров: 429 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz