Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Серпень » 26 » До відома
10:46
До відома

ПЛАН

заходів щодо попередження та профілактики корупційних правопорушень

в управлінні Пенсійного фонду України в Олександрівському районі Донецької області на 2016 рік

 

№ з/п

Назва заходу

Термін виконання

1.

Удосконалення нормативно – правової бази

 

1.1.

Проведення аналізу діючих нормативно – правових актів щодо передбачення ними порядку врегулювання конфлікту інтересів службових осіб управління та внесення пропозицій щодо необхідності їх перегляду, включаючи урегулювання механізмів контролю за прийняттям рішень про пенсійне забезпечення.

Протягом року

 

1.2.

Здійснення моніторингу норм та практики застосування законодавчих та інших нормативно – правових актів, що регулюють діяльність управління для виявлення прогалин та недоліків, що можуть сприяти втягненню працівників в корупційну чи злочинну діяльність, внесення пропозицій.

Протягом року

 

2.

Організаційно-управлінські заходи

 

2.1.

Аналіз ефективності процедур позасудового вирішення спорів (адміністративного оскарження) рішень (дій, бездіяльності)  управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі Донецькій області щодо пенсійного забезпечення, ведення обліку осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню, з метою визначення механізмів удосконалення процедур реалізації прав громадян.

Протягом року

 

2.2.

Моніторинг положень про структурні підрозділи та посадових інструкцій працівників з метою своєчасного приведення їх у відповідність до змін у антикорупційному законодавстві України та підзаконних актах.

 

Протягом року у разі зміни структурних одиниць

2.3.

Вдосконалення механізмів здійснення контрольно-аналітичної роботи, спрямованої на визначення повноти та своєчасності реалізації управлінням повноважень (прийняття рішень, виявлення фактів бездіяльності/незаконних рішень, дій) з урахуванням  оптимізації функціональних процесів.

Протягом

2016 р.

2.4.

Впровадження порядку обслуговування громадян та обробки пенсійної документації на базі централізованих інформаційних технологій з унеможливленням підготовки документів про призначення (перерахунок) пенсій спеціалістами, які безпосередньо здійснюють прийом громадян

Протягом

року

2.5.

Продовження впровадження відео- та аудіо- фіксації під час проведення прийому громадян, із забезпеченням права осіб, які звертаються на прийом, на таємницю особистого та приватного життя

В межах фінансових можливостей

2.6.

 

 

Проведення за принципом «таємничих покупців» оперативних перевірок організацій та здійснення прийому громадян в управлінні із залученням до моделювання ситуацій представників громадськості

Протягом

року

3.

Формування світогляду неприйняття корупції, залучення громадськості до реалізації антикорупційних заходів

 

3.1.

Оприлюднення програм та інших заходів антикорупційного спрямування, які впроваджені в роботу управління .

Протягом

року

3.2.

Моніторинг стану виконання заходів щодо запобігання корупційних проявів, підготовка та оприлюднення звіту про його результати, в тому числі про осіб, притягнутих до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень.

Щокварталу

3.3.

Забезпечення повноти та своєчасності розгляду повідомлень громадян щодо можливих корупційних правопорушень з боку працівників управління, що надходять до органів Пенсійного фонду України, в тому числі до Контактцентру Пенсійного фонду України.

Протягом

року

3.4.

 

 

Залучення громадськості до обговорення підсумків роботи  управління, оцінки виконання покладених функцій, включаючи анкетування, опитування та інші методи комунікації з громадськістю.

За окремими графіком

 

3.5.

 

 

 

Забезпечення доступу громадськості до ознайомлення з публічною інформацією, яка отримана, створена або знаходиться у володінні  управління, у тому числі у формі відкритих даних, відповідно до вимог  постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, у формі відкритих даних».

Постійно

4.

Удосконалення роботи з персоналом

 

4.1.

Забезпечення функціонування системи правової освіти працівників управління Пенсійного фонду України в Олександрівському районі Донецької області, в тому числі у сфері антикорупційного законодавства.

Протягом

року

4.2.

Проведення постійного контролю додержання посадовими особами антикорупційного законодавства, насамперед, щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, обмеження спільної роботи близьких осіб.

Протягом року

4.3.

 

 

Забезпечення контролю за своєчасністю подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави в  управлінні за минулий рік та надання допомоги у їх заповненні.

До 01 квітня

2016 року

5.

Сфера державних закупівель

 

5.1.

Забезпечення в установленому порядку оприлюднення інформації про закупівлі товарів, робіт і послуг та використання коштів Пенсійного фонду України, передбачених законодавством.

У встановлені строки

5.2.

 

Здійснення управлінням у 2016 році закупівель товарів з використанням електронної системи закупівель у порядку, визначеному законодавством.

З 01 серпня 2016 року

5.3.

Здійснення постійного контролю за формуванням потреби та здійсненням фінансування пенсійних виплат з метою недопущення надання переваг при спрямуванні коштів на об’єкти з виплати та доставки пенсій

Протягом року

5.4.

Проведення перевірок правильності та своєчасності виплати пенсій та соціальних допомог через Центр поштового зв’язку №8 та  виплатні об’єкти поштового зв’язку.

Згідно графіка перевірок

 

 

 

Категория: Официальные документы | Просмотров: 726 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz