Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Вересень » 28 » До 90-річчя Олександрівського району
00:02
До 90-річчя Олександрівського району

Парк «Ювілейний» –

центр дозвілля олександрівців

Вдячні мешканці Олександрівщини пам’ятають і шанують свята і традиції свого народу, надбання старших поколінь, тому з повагою ставляться до свят. Без перебільшення, хочу сказати, що олександрівці з гідністю відсвяткували 90-річчя від дня створення нашого району та Дня рідного селища.

Святковому настрою передувала значна підготовча робота до свята усіх жителів району, зокрема, олександрівців. Усі, без винятку, підприємства та організації нашого селища взяли участь у суботнику з благоустрою вулиць населеного пункту та парку «Ювілейний», що дало змогу підготувати територію для проведення ярмарку та святкових заходів.


Я висловлюю глибоку вдячність усім, хто допомагав виконати цей великий обсяг робіт.

Слова особливої подяки хочу висловити бригаді з  благоустрою (бригадир Гузіль С.Г.), трактористу «Автодору» Фартух А.П., підприємствам: «Автодор» (Плаксій А.В.), «Райагрохім» (Хоронько В.О.), ЖКП (Калінін І.В.), Олександрівському РЕМ (Лінкін Д.С.), ТОВ»Хлібпромторг» (Паламарчук Г.Г.), землекористувачам селищної ради (Піхота Ю.І.), – за  надання допомоги у проведенні свята, педагогічним колективам Олександрівської та Дмитро-Дар’ївської ЗОШ (Остапчук В.І., Петренко В.О.), колективам: дитячого  садка «Журавка» (Барабаш Є.В.), Центру дитячої та юнацької творчості (Дашенко А.М.), Олександрівського аграрного ліцею (Гончаров П.С.), центральної  районної лікарні (Солдатенко Л.М.), районного Центру первинної медико-санітарної допомоги (Гусак О.В.), підстанції швидкої медичної допомоги (Солдатенко І.Г.), РВ ГУ МВС України у Донецькій області (Чистолінов І.М.), керівнику музею ЦДЮТ Литвин В.Г.,  майстриням з робіт народного мистецтва – Смородіній Я.А., Любивій С.Г., Вороновій О.П., нашим чудовим кухарям – Бєліцкій О.А., Матолінець В.І., Ященко Г.К. – за запашний  український  борщ,  а також усім організаціям, які взяли участь у марші-ході громад «Крокуємо разом».

Висловлюю щиру вдячність педколективу музичної школи (Бобровська Л.М.) та працівникам культури, які  підготували та провели концертні та розважальні програми для усіх вікових категорій відпочиваючих, зокрема, Говтві Г.І., яка зуміла об’єднати в одну мистецьку програму культпрацівників старшого  покоління, керівникам спортивних підрозділів (Шевченко В.Д., Іванова В.М.) – за організацію  спортивної частини свята, команді спортсменів селищної ради, яка  зайняла у змаганнях «Найкраще спортивне село-2013» ІІ місце (капітан Мельничак Андрій), усім громадам сіл селищної ради, які були  гідними представниками українського народу на святі з його національними традиціями, про що яскраво говорили виставки робіт майстрів з різних напрямків народного  мистецтва.

І звичайно ж, слова найбільшої вдячності висловлюю на честь мешканців мікрорайону, зокрема, його наймолодших – дітей – і хочу сказати, що парк «Ювілейний» – це сьогоднішній і завтрашній центр вашого  дозвілля, де відтепер будуть постійно проводитися культурно-масові заходи.  Яким він буде, як буде  зберігатися і розвиватися надалі – залежить від вас.

Те обладнання, яке ми зуміли придбати до свята, залишається у парку: це  три альтанки, каруселі, вітряк, зруб колодязя. Скажу більше: у 2014 році селищна рада планує придбати ще 13 таких альтанок і закріпити їх за кожним із 16 будинків мікрорайону. В них будуть проводити дозвілля їх мешканці.

Для здійснення акції «Посади дерево» з обласного центру запрошений ландшафтний дизайнер, який зараз уже працює над планом розбудови території парку. 

Мені дуже хотілося б знати, яким бачать мешканці мікрорайону свій парк у майбутньому та почути пропозиції щодо проведення акції. А ще – щоб ініціативи голови селищної ради переходили в руки справжніх господарів парку «Ювілейний» – жителів мікрорайону, які живуть в сьогоденні, думають про майбутнє своїх дітей та онуків.

Незабаром 15 жовтня: старт акції «Посади дерево». То ж давайте готуватися до неї разом!

Л. Борисевич, селищний голова Олександрівської селищної ради

 

Категория: Культура | Просмотров: 728 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz