Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Червень » 17 » Для зручності споживачів
10:48
Для зручності споживачів
Створення зручних і доступних умов 

для отримання споживачами адміністративних послуг

 

10 червня 2013 року спеціалісти відділу економічного розвитку і торгівлі Олександрівської райдержадміністрації провели Брифінг на тему «Створення зручних і доступних умов для отримання споживачами адміністративних послуг»  

Під час роботи брифінгу обговорювались питання щодо створення зручних та доступних умов для отримання приватними особами адміністративних послуг, що є одним з основних завдань, що мають вирішуватись органами державної влади та місцевого самоврядування.

Удосконалення системи надання адміністративних послуг органами влади різного рівня є одним з пріоритетних напрямків Програми економічних реформ Президента України «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»

Першим кроком адміністративної реформи стало прийняття Закону України «Про адміністративні послуги», реалізація якого дозволить суттєво спростити процедуру їх отримання та прискорити рішення питань при зверненні громадян до органів влади. Законом  визначені загальні терміни в сфері адміністративних послуг, встановлені строки і порядки їх надання.

Управліннями та відділами райдержадміністрації, селищною і сільськими радами триває робота по реалізації положень Закону:

- формуються переліки адмінпослуг що надаються;

- розробляються інформаційні та технологічні картки надання адміністративних послуг, в яких зазначаються місце отримання послуги, перелік необхідних документів, вартість послуги, строки отримання  кінцевого результату, законодавчі акти, що регулюють порядок та умови надання адміністративних послуг;

- визначаються звітні особи.

Це нововведення покликане створити  зручні умови для реалізації прав фізичних та юридичних осіб на отримання адміністративних послуг. Використання інформаційних карток дозволить пришвидшити  процес отримання необхідної послуги  від адміністративного органу.

В Олександрівському районі роботу щодо створення центру надання адміністративних послуг планується повністю завершити до 1 січня 2014 року.
Категория: Экономика | Просмотров: 807 | Добавил: Редакция | Теги: адмінпослуги | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz