Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2019 » Січень » 3 » ДФС інформує
11:33
ДФС інформує

Подання річних звітів до органів ДФС в електронному

вигляді – це зручно

 

Подання річних звітів до органів ДФС в електронному вигляді – це зручний, економний та оперативний формат спілкування з контролюючими органами. Щоб не створювати незручностей собі та черг в Центрах обслуговування платників варто вже подбати про електронне звітування.

Покровсько – Добропільське управління Головного управління ДФС у Донецькій області рекомендує підприємцям подавати річні звіти в електронному вигляді.

Для цього треба здійснити наступні дії.

По-перше, отримати безоплатно в Акредитованому центрі сертифікації ключів електронний цифровий ключ. З особливостями роботи Акредитованого центру сертифікації ключів та процедурою отримання ключа електронного цифрового підпису можна ознайомитися за посиланням https://acskidd.gov.ua/.

Другий крок: зареєструватися в Електронному кабінеті за посиланням https://cabinet.sfs.gov.ua/ або будь –якій іншій системі з подання звітності.

Допомогу щодо роботи в Електронному кабінет можна отримати в Центрах обслуговування платників.

Звертаємо увагу платників податків, що прийом звітності у Центрах обслуговування платників відбувається відповідно до вимог ст.49 Податкового кодексу України. Тобто, податкову декларацію, розрахунок, звіт повинен подавати платник податків особисто або уповноважена на це особа.

Фізичні особи - підприємці, на загальній системі оподаткування, подають до контролюючого органу податкову декларацію за місцем своєї податкової адреси за результатами календарного року протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність, подає декларацію про майновий стан і доходи за результатами звітного року до 01 травня року, що настає за звітним.

Платники єдиного податку першої та другої груп подають до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строк, встановлений для річного податкового (звітного) періоду, платники єдиного податку 3 групи - протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного періоду.

Покровсько-Добропільське управління

ГУ ДФС у Донецькій області

 

Категория: Другие новости | Просмотров: 310 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz