Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Листопад » 14 » ДФС інформує
09:16
ДФС інформує

Діалог — найдієвіша форма вирішення нагальних питань

Сьогодні у Покровсько – Добропільському управлінні ГУ ДФС у Донецькій області відбулась зустріч - нарада з головою Криворізької сільської ради Добропільського району Рітою Удовик та представниками бізнес – спільноти територіальної громади.

Під час зустрічі начальник Покровсько – Добропільського управління Алла Єльникова акцентувала увагу присутніх, що діалог — найдієвіша форма вирішення нагальних питань. Податкова політика зараз базується на рішучій відмові від фіскальних методів та переході до сервісної складової. Новий формат роботи з платниками – це шлях діалогу, компромісів, добровільного дотримання всіма учасниками правил гри та взятих на себе зобов’язань.

Державною фіскальною службою України запроваджено цілу низку безкоштовних сервісів для платників податків, скориставшись якими можна отримати необхідну послугу, довідку чи інформацію не виходячи з офісу чи дому. Вже повноцінно функціонує електронний кабінет платника, удосконалено всі електронні сервіси, пов’язані з адмініструванням, відшкодуванням ПДВ, завершено пілотний проект щодо електронної перевірки платника податків. Розпочато реалізацію проекту із запровадження електронного чеку.

У свою чергу фіскальна служба чекає від платників податків віддачі у вигляді своєчасної та повної сплати податкових платежів.

Алла Петрівна наголосила, що на теперішній час гостро стоїть питання легалізації трудових відносин та офіційної виплати заробітної плати. Вона переконана, що органи місцевого самоврядування зацікавлені у повному викоріненні застосування такого явища, як неоформлені трудові відносини та виплата заробітної плати "у конверті", адже це зменшує доходи місцевих бюджетів та бюджетів Пенсійного фонду і фондів соціального страхування, створює дефіцит коштів, необхідних для фінансування соціальних видатків.

Також обговорювались питання оформлення земельних відносин.

Окремо учасників зустрічі поінформували про триваючий процес реформування ДФС, що відбувається в рамках децентралізації влади, ознайомили з інформацією щодо основних завдань та функцій територіальних управлінь фіскальної служби області та територією їх обслуговування.

Наприкінці зустрічі Алла Єльникова підкреслила, що працівники Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області відкриті до співпраці з органами місцевого самоврядування, працюючи спільно на засадах відкритості та прозорості, адже це є запорукою співпраці у напрямі наповнення місцевих бюджетів.

 

Категория: Другие новости | Просмотров: 287 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz