Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2018 » Лютий » 26 » ДФС інформує
10:00
ДФС інформує

У Маріуполі розпочався дводенний футбольний чемпіонат між командами фіскальної служби Донеччини

Сьогодні, 23 лютого, на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу ПАТ «ММК імені Ілліча» у м. Маріуполі стартував футбольний турнір серед команд фіскальної служби Донеччини, який триватиме 2 дні поспіль. За титул чемпіона змагатимуться 5 команд. Учасниками цьогорічних змагань стали співробітники податкової міліції, фахівці Покровсько-Добропільського управління Головного управління ДФС у Донецькій області, Донецької митниці ДФС та зведені команди інших структурних підрозділів головного управління.

Відкриваючи змагання та вітаючи їх учасників, заступник начальника Головного управління ДФС у Донецькій області Олександр Троханенко наголосив: «Дуже добре, що, не зважаючи на непрості часи та напружену роботу, ми з вами знайшли бажання і можливість провести змагання з футболу. Впевнений, ці змагання не тільки дозволять в черговий раз згуртувати працівників фіскальної служби області та збадьорити їх, але й будуть нашим посильним внеском в популяризацію здорового образу життя та спорту в Україні».

Нестачі у вболівальниках немає – сьогодні разом зі своїми сім’ями гравців прийшли підтримати їх колеги. Для них футбольні змагання – це також значна подія, яка приносить масу позитиву і приємних емоцій, яких так не вистачає в повсякденній нелегкій праці.

Незважаючи на те, хто стане переможцем даного турніру, футболісти здобудуть безцінний досвід участі у таких змаганнях, який допоможе їм надалі готуватися краще та грати на високому рівні. Найкращі ж гравці з команд-переможців турніру у травні цього року будуть представляти фіскальну службу області та виборювати перемогу на змаганнях за Кубок Перемоги міста Маріуполь.

Від щирого серця бажаємо учасникам легкої гри, побільше забитих голів, справедливих суддів, ну і звичайно ПЕРЕМОГИ!

Категория: Другие новости | Просмотров: 319 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz