Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Червень » 21 » Державна служба – це модно
10:52
Державна служба – це модно

Державна служба – це модно,

привабливо, перспективно

В цьому році державній службі виповнюється  20 років.

Державний службовець – особлива професія, представники якої володіють, з одного боку, широкими повноваженнями, з іншого – несуть подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Сьогодні функції держави в нашому районі  виконують    253  державних службовця, які займають посади  в апараті та 11 структурних підрозділах райдержадміністрації, територіальних підрозді­лах центральних органів виконавчої влади  та  різних сферах економіки: освіти, культури  і охорони здоров’я, соціального захисту і агропромислового розвитку, економіки та фінансів, регуляторній політиці, управлінні персоналом  працівників «зі стажем», «багатофункціональні», бо на сьогодні вже багато чому навчилися, сформувався потенціал досвіду, практично не буває питань, на які важко знайти рішення. Всі вони – освічені фахівці з високим рівнем культури, інтелекту, професіоналізму, всебічно розвинені, інтелігентні. Але навіть геніальна, талановита людина не може розвиватися сама. Що варта людина одна? Тому за спільне діло працюють однією командою на чолі з ініціативним, вимогливим, розумним керівництвом, професіоналами, потужним тилом на роботі.

Серед них є багато неординарних особистостей: любителів мистецтва і спортсменів, активістів громадської роботи, лідерів... Та основна місія для кожного з них – бути потрібним країні, людям. 

Молодим людям хочеться побажати більше впевненості й віри  в те, що незабаром настане той час, коли в нашій державі все буде гаразд. Від залучення на державну службу молодих фахівців з високим рівнем професіоналізму та культури, здатних компетентно й відповідально виконувати управлінські функції, готових упроваджувати новітні інноваційні технології та процеси в державне управління, залежить майбутнє України, стабільність управлінських ситуацій. Держава, в свою чергу, має створити необхідні умови, забезпечити гідну заробітну плату, правовий і соціальний  захист державних службовців. Лише за таких умов зросте авторитет державної служби.

Тож, хочеться побажати всім державним службовцям міцного здоров'я, невичерпної енергії. Нехай кожен день буде щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку.

Нових звершень та досягнень в ім’я України!

Державних службовців, своїх колег, з професійним святом привітав відділ організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації.

 

 

 Колектив Олександрівської райдержадміністрації



 Команда учасників Спартакіади  державних службовців 



 Фото учасників конкурсу «Кращий державний службовець-2013».

 «Конкурс і не завершення, і не початок чогось

нового. Це важливий етап, за яким будуть інші,

не менш важливі  щаблини»

Категория: Общество | Просмотров: 1030 | Добавил: Редакция | Теги: Державна служба | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz