Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2016 » Вересень » 13 » Бібліотечний дайджест
13:53
Бібліотечний дайджест

Районна бібліотека для дітей, щоб зацікавити маленьких читачів постійно використовує нові форми та методи бібліотечної роботи, засоби які покликані позитивно вплинути на імідж бібліотеки та забезпечити збільшення кількості користувачів і високий рівень проведення масових заходів. Бібліотека повинна бути такою, якою хочуть  бачити її читачі. В міні-опитуванні «Якою б я хотів бачити дитячу бібліотеку» відповіді  дітей були різні, але всі мріяли про  казкові мультфільми на великому екрані.

Мрії дітей здійснилися завдяки співпраці з міжнародною гуманітарною організацією «SAVETHECHILDREN», яка надала  бібліотеці в постійне користування  великий  мобільний екран, проектор, ноутбук. Маленькі читачі  мають змогу щосереди відвідати  о 15:00 годині  «Катрусин кінозал», де на них чекають казкові  зустрічі  на голубому екрані з їхніми улюбленими героями дитячих книг.

Сподіваємося, що  такі заходи  допоможуть  успішно реалізувати одне з найважливіших завдань – залучити до бібліотеки більше маленьких читачів.

***

Є історичні віхи, значення яких не згасає з перебігом часу. Кожний минулий рік із зростаючою силою підкреслює їх велич і значущість. Перемога у Другій Світовій війні по праву і назавжди у цьому ряду. Пам’ять про неї, гордість за подвиг воїнів-земляків об’єднує нас, служить моральним орієнтиром. З кожним роком ветеранів стає менше і менше, вони залишають нас, а разом з ними зникає можливість дізнатися про ту війну щось нове,про що не прочитаєш в книгах.

В районній бібліотеці для дітей зібрано краєзнавчий матеріал про наших земляків за розділами: «Герої Другої Світової війни», «Ветерани, учасники бойових дій», «Удови», «Діти війни», «Земляки, яких вивезли до Германії». Цей матеріал використовується за потребою користувачами та працівниками бібліотеки. У вересневі дні уже стало  традицією, коли читачі бібліотеки відвідують краєзнавчий  музей нашого селища. 14 вересня до музею завітали   учні 2-х класів.

Такі екскурсії до музею, тематичні книжкові виставки-панорами, бесіди, акції «Прочитай, книгу про війну» пробуджують у  наших читачів  гордість за героїв-земляків, виховують любов до своєї країни, до своєї землі.

Категория: Культура | Просмотров: 780 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz