Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Квітень » 7 » Акутально
13:52
Акутально

Про події

за минулий тиждень

За словами О.Кіхтенко в регіоні не має бути проблем з переходом на спрощену процедуру оформлення субсидій

Таке завдання очільник Донеччини поставив в ході наради з керівникам міських та районних управлінь соцзахисту, де обговорювався новий порядок призначення субсидій. Глава регіону зазначив, що в державному бюджеті України передбачено 25 млрд. грн. для надання громадянам допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг. Завдання місцевої влади – зробити так, щоб люди по новій спрощеній системі легко отримували субсидії, і в регіоні з цим не має бути проблем. Губернатор наголосив, що кількість отримувачів субсидій значно збільшиться. За прогнозами – майже у три рази. Увага акцентувалась на активізації роз’яснювальної роботи з жителями регіону, аби вони могли скористатися наданим державою правом отримати субсидію. 

Цього року пріоритетом галузі культури регіону стане патріотичне виховання

 

        Про це на зустрічі з керівниками відділів культури міськрад та райдержадміністрацій регіону заявив віце-губернатор Михайло Сливка. Він наголосив, що цього року основна увага обласної влади приділятиметься патріотичному вихованню молоді та заходам цієї тематики.

        З метою об'єднання молоді заходу і сходу, долання стереотипів і упереджень, які зараз ділять країну, виховання любові до рідної землі, патріотизму  02.04.2015 у школах міста Краматорська розпочалася акція «Схід і Захід разом».

В Донецькій області створили Раду оборони

Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Олександр Кіхтенко. Рада оборони Донецької області координуватиме роботи зі зведення на території регіону фортифікаційних споруд. До складу ради увійшли керівники міст та районів області, представники силових структур та підрозділів облдержадміністрації, а також військові. 

В Донецькій ОДА відкрили "гарячу лінію" для учасників АТО

Створити обласні «гарячі лінії» доручив Президент України Петро Порошенко аби забезпечити вирішення нагальних питань соціального захисту і реабілітації учасників антитерористичної операції.

З нашого району також проходять службу в Збройних Силах України та приймають участь у проведенні АТО, з них один вже демобілізований та 2 добровольці.  

За телефоном 0-800-507-506 військовослужбовці та члени їх сімей можуть звертатись за консультативною допомогою. «Гаряча лінія» працюватиме з 9 до 18 годин.

Донецька ОДА затвердила регіональний план заходів до Дня Перемоги

Губернатор Олександр Кіхтенко доручив гідно відзначити 70-ту річницю Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ту річницю завершення Другої світової війни.

Відповідний план заходів затверджено і райдержадміністрацією та направлено до структурних підрозділів райдержадміністрації та виконкомів селищної, сільських рад. Інформацію про виконання плану заходів з фотоматеріалами надати до сектору  з питань внутрішньої політики райдержадміністрації. 

Категория: История современности | Просмотров: 833 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz