Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2015 » Березень » 31 » Актуально
13:44
Актуально

Про події в Україні, області та районі

за минулий тиждень

Місія ОБСЕ посилює свою присутність на Донецькому напрямку так, 24.03.2015 моніторингова місія побувала у м. Вугледарі . Члени місії провели зустріч з міським головою. В ході якої обговорювалися соціально-економічна та суспільно-політична ситуація у місті, стан громадської безпеки, проблемні питання роботи вугільних підприємств, стан надання соціальної, медичної допомоги населенню, соціальних послуг та гуманітарної допомоги переселенцям, можливі чинники соціальної напруги тощо.

25 березня 2015 року Президент України Петро Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Президент наголосив на тому, що Дніпропетровщина має залишатися надійним захисним рубежем на Сході України. Виконувачем обов'язків голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації призначено Валентина Резніченко.

26 березня 2015 року Рейсовий автобус, який рухався за маршрутом Артемівськ – Горлівка, аби скоротити дорогу та порушуючи правила пропускного режиму в темну пору доби намагався об’їхати опорний пункт. Транспортний засіб, в середині якого знаходились 26 людей, звернув із траси і на польовій дорозі близько 19.30 підірвався на ворожій міні. В результаті вибуху загинуло 4 і поранено 19 цивільних осіб.

За інформацією управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації від 26 березня 2015 року, Голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко заборонив продаж спиртних напоїв людям у формі.

Відповідне розпорядження вже прийнято губернатором, однак за законом воно вступить у силу після публікації. До цього документ має погодити антитерористичний центр при СБУ та зареєструвати головне територіальне управління юстиції в Донецькій області. На процедуру державної реєстрації законодавством України відведено п’ять днів.  

26 березня 2015 запустили Слов’янську тепло – електростанцію. До цього підприємство не працювало з літа 2014 року, коли північна частина Донеччини перебувала в окупації.

У перший день роботи підприємство відвідав голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко.

Наразі обласна влада разом з енергетиками працює над тим, щоб електростанція стабільно отримувала вугілля.

За словами губернатора області одне з головних завдань це відновлення інфраструктури регіону та створення нових робочих місць.

Глава Донеччини зазначив, що Слов’янська теплова електростанція здатна покрити третину дефіциту електрики, який сьогодні є в Україні. 

За інформацією управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації від 28 березня 2015 року. Олександр Кіхтенко підписав бюджет Донецької області на 2015 рік. Для затвердження головного кошторису регіону голова облдержадміністрації скористався правом, наданим йому Постановою Кабінету Міністрів України «Про здійснення Донецькою обласною державною адміністрацією функцій Донецької обласної ради в частині бюджетних повноважень».

28.03.2015 в центрі Дніпропетровська відбувся мітинг під гаслом "Дніпро за Україну!" за участю команди І.Коломойського, волонтерів, учасників Євромайдану, представників сусідніх регіонів, громадських активістів. Члени команди екс-голови Дніпропетровської ОДА І. Коломойського доповіли про проведену роботу та завірили присутніх, що і в подальшому будуть підтримувати новопризначене керівництво Дніпропетровської ОДА.

За інформацією управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації, березневі пенсії на вільній території Донеччини виплачені у повному обсязі про це повідомляє головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, відповідно до графіка фінансування пенсійних виплат на поточний місяць, в Донецькій області завершено фінансування пенсій за березень по всіх підконтрольних українській владі населених пунктах.

         З 23 по27 березня робота райдержадміністрації була спрямована на вирішення питань соціально-економічного характеру, діяльність консультативно – дорадчих органів при райдержадміністрації, організацію проведення районних заходів. З метою вивчення  та вирішення проблем місцевих громад, підвищення інформованості населення з актуальних питань керівництвом району проведено 23 березня 2015 року виїзний прийом громадян на території Беззаботівської сільської ради. Актуальні питання району обговорювались на робочих, оперативних нарадах.

В районі тенденції щодо змін суспільно - політичних настроїв не спостерігалося. Стійких внутрішніх конфліктоутворюючих чинників, які можуть викликати громадський резонанс і загострити суспільно-політичну ситуацію в районі на даний час немає. Єдиний фактор, що вніс дестабілізацію в суспільстві це відсутність в населених пунктах району освітлення внаслідок несприятливих погодних умов. На сьогодні знеструмленими залишаються 18 населених пунктів району. Працівниками району електричних мереж проводяться відповідні заходи по усуненню виниклих поломок.

Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування працюють в штатному режимі.

Категория: Общество | Просмотров: 541 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz