Категории раздела

Бизнес [41]
Здоровье [6]
Житейские истории [15]
История современности [15]
Культура [31]
Образование [25]
Общество [138]
Спорт [7]
Экономика [53]
Другие новости [1979]
Депутатская деятельность [7]
Правопорядок [57]
Духовная жизнь [6]
Официальные документы [62]

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 81

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Главная » 2013 » Жовтень » 7 » 1 жовтня – День людей похилого віку
07:27
1 жовтня – День людей похилого віку

1 жовтня – День людей похилого віку

 

Саме під такою назвою 1 жовтня відбувся вечір-зустріч з нагоди Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана. В цей день в стаціонарному відділенні для постійного проживання територіального центру Олександрівського району було проведено святковий концерт для мешканців відділення, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до людей похилого віку.

 

Свято розпочалося зі слів привітання голови Олександрівської райдержадміністрації Олексія Анатолійовича Бабешко  та голови Олександрівської районної ради Федора Івановича Мороза. Керівники району побажали всім міцного здоров’я, добра, довголіття, миру та злагоди. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість.

 

Також до стаціонарного відділення завітав колектив ветеранів клубу «Берегиня» смт. Олександрівка зі своєю концертною програмою. В їхньому виконанні прозвучало багато хвилюючих та задушевних пісень, гуморесок, від яких обличчя мешканців помолодшали від приємного спілкування, в очах виникали іскорки радості. І це було дуже приємно, так як на схилі років людина особливо дорожить тим, що про неї не забувають.

 

Ще поздоровити людей похилого віку та ветеранів завітали голова районної Ради ветеранів Петро Петрович Куменко, директор територіального центру Любов Іванівна Панібратченко та голова Очеретинської сільської ради Іван Григорович Черненко.

 

Працівники стаціонарного відділення разом із завідуючою Лінніковою Валентиною Іванівною підготували дуже гарно відділення для такого значного свята. Адже всі його мешканці – люди похилого віку, які опинилися в складній життєвій ситуації, – дуже чекають уваги на схилі своїх років. Валентина Іванівна також побажала їм міцного здоров’я на довгі роки життя, залишатись в душі завжди молодими, бадьорими і веселими, зберігати радість і оптимізм, заряджати гарним настроєм всіх оточуючих.

 

Після концерту мешканці відділення разом з гостями вели жваву бесіду, співали пісні, читали вірші за святковим столом.

 

За матеріалами веб-сторінки Олександрівської РДА

 

Категория: Общество | Просмотров: 872 | Добавил: Редакция | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта

  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz